Løsninger

Den rette løsning til det konkrete behov

Det er sjældent, at to optimale løsninger for NAV er ens. Hos Notora gør vi derfor en dyd ud af først at kortlægge kundens behov og dernæst konkretisere det med løsningsforslag, der præsenteres for kunden. Vi laver og leverer udelukkende løsninger, der opfylder identificerede behov og tilfører kundens virksomhed værdi.

NAV er løsningen – NAV er Notora

Med den klare vision om at være førende leverandør af ERP til små og mellemstore virksomheder, er det klart, at vi skal kunne levere det bedste af det bedste inden for virksomhedsløsninger. Det kan vi med Microsoft ERP-system Dynamics NAV. NAV vil vi derfor altid præsentere, som den ideelle løsning, da systemet altid lever op til kundens behov.

icon-loesninger

Vi har udviklet nedenstående løsninger, som skal ses som supplement til NAV. Disse opfylder så mange behov som muligt via standardløsninger, som vi naturligvis løbende vedligeholder.

Notora® FOOD

Med denne løsning til virksomheder, der handler med og/eller producerer fødevarer håndteres de basale behov i relation til avanceret sporbarhed, udløbsstyring, kvalitet samt kalkulationer. Løsningen består af flere moduler såsom Basis, Kalkulation, Omkostningsstyring og Fordeling m.fl.

Notora® ITEM CONFIG (Varekonfigurator)

Fuld styring af oprettelse, vedligeholdelse og søgning af varen og varens stamdata.

Løsningen er generisk og kan derfor bruges af alle virksomheder med mange varer og varianter. Løsningen er ideel – ja nærmest uundværlig – til virksomheder inden for fødevarer, fremstilling og produktion samt engros.

Notora® AFGIFTSSTYRING

Med Afgiftsstyring til Microsoft Dynamics NAV (Navision) fra Notora får du styr på afgifter på varer.

Når systemet er sat op og i funktion, håndteres afgifterne ved salg og køb automatisk ved hjælp af løsningen. Det er da nemt.

Notora® MOMSKONTROL

Dette er en automatisk kontrol af udenlandske momsnumre.

Få en løsning fra Notora, som hjælper dig med at overholde den nye lovgivning, som kræver at alle udenlandske momsnumre kontrolleres og skriftlig dokumentation herpå skal kunne fremvises.

Notora® UDSKRIFTSPAKKE

Her får du alle Dynamics NAV standard-breve til en fast lav pris. Spar tid og penge med Notora© UDSKRIFTSPAKKE, og sikr din virksomhed et professionelt indtryk, når I sender materiale ud til kunder og samarbejdspartnere.

Notora® PDF

Opsæt en automatisk udsendelse af ordrer, fakturaer, kontoudtog og lignende dokumenter via e-mail og vedhæftede filer som PDF.

 

Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Få styr på økonomien med Microsoft Dynamics NAV.

Med Microsoft Dynamics NAV kan du forbedre dine salgsprocesser fra start til slut, og du kan gå direkte efter dine nøglekunder ved at benytte forudsigelige analyser til at gribe nye salgsmuligheder. Du kan let automatisere centrale forretningsprocesser – fra indkøbs- og lagerstyring til håndtering af kundekredit og betalingsbetingelser. På den måde kan du nedbringe omkostningerne og få effektiviteten til at blomstre, hvilket ultimativt vil vende indtjening til likviditet. Hvem kan sige nej tak til det?

ROB-EX

Produktionsplanlægning giver hurtigt resultat med ROB-EX.

Der findes ofte mange niveauer af produktionsplanlægning i en virksomhed. Det niveau, som er tættest på produktionsgulvet, bliver ofte kaldt schedulering og er karakteriseret ved at have ganske kort horisont, og at man arbejder med hurtige forandringer i forudsætningerne. Det er præcis her, I kan tilføje værdi til jeres virksomhed med planlægningsløsningen ROB-EX, som giver medarbejderne mulighed for at handle effektivt.

Tasklet Factory

Her er der tale om mobil WMS til Microsoft Dynamics NAV.

Mobile WMS er et Supply Chain Management system, som samarbejder med Dynamics NAV. Systemet giver lagermedarbejderne mulighed for at arbejde effektivt og reducere fejl, hvilket sparer tid og gentagelser. Information er tilgængelig i realtid, og brugeren kan derfor træffe de rigtige beslutninger nu og her.

Systemet har en intuitiv, grafisk brugerinterface, hvor sprog, funktioner og data kan konfigureres individuelt.

Den mobile WMS løsning supporterer standard warehouse-funktioner så som:

  • Registrering af ind- og udgående varer
  • Interne flytninger
  • Lageroptælling
  • Serie- og lotnummerstyring
  • Opslag efter informationer