Løsninger

Den rette løsning til det konkrete behov

Det er sjældent, at to optimale løsninger for NAV er ens. Hos Notora gør vi derfor en dyd ud af først at kortlægge kundens behov og dernæst konkretisere det med løsningsforslag, der præsenteres for kunden. Vi laver og leverer udelukkende løsninger, der opfylder identificerede behov og tilfører kundens virksomhed værdi.

NAV er løsningen – NAV er Notora

Med den klare vision om at være førende leverandør af ERP til små og mellemstore virksomheder, er det klart, at vi skal kunne levere det bedste af det bedste inden for virksomhedsløsninger. Det kan vi med Microsoft ERP-system Dynamics NAV. NAV vil vi derfor altid præsentere, som den ideelle løsning, da systemet altid lever op til kundens behov.

“Værdiskabende løsninger er det vi skal levere hver gang for at gøre kunden 100 % tilfreds. Hvis ikke vi kan komme med en 100 % holdbar løsning, bliver resultatet og brugeroplevelsen ude i virksomheden aldrig helt i top. Derfor er løsninger en af vores kerneværdier.”

Thomas Blak, CEO.

 

icon-loesninger Da Basis NAV ikke nødvendigvis inkluderer alle forretningsmæssige behov, som kunderne ønsker at få behandlet, har Notora udviklet sine egne tillægsprodukter, som typisk omfavner de problemstillinger, som standard funktionaliteterne i NAV ikke dækker. Dette giver kunderne mulighed for at vælge færdig-kodede tillægsløsninger, hvilke er både tids- og økonomisk besparende.

Notoras tillægsprodukter er primært delt ind i to kategorier. De horisontale som er målrettet stort set alle brancher. Af branche uafhængige tillægsløsninger kan produkter så som Notoras basis og udskrift pakker (henholdsvis Basis, Basis+ og Udskriftspakken) BIM og Afgiftsmodulet nævnes. Disse software løsninger er alle tillægsmoduler, som vi forventer, kan løse kundernes behov.

De resterende produkter er branchespecifikt software, som Notora har udviklet til de primære vertikaler. Hvis der er forretningsmæssige behov som ikke er inkluderet i standard NAV, så er det typisk en problematik som flere virksomheder løber ind i, hvorfor Notora har udviklet egne tillægsløsninger.

Dermed er de horisontale lavet med henblik på alle kunder, og de vertikale er udelukkende med henblik Notoras strategiske vertikaler som er fødevarer, produktion, handel og logistik.