Kvalitet

OPFYLD LET KRAVENE FRA DINE KUNDER OG LOVKRAV

Som en fødevarevirksomhed, er du nødt til at beskæftige dig med stramme tidsplaner og tidsfrister, fordi du arbejder med friske råvarer og strenge lovkrav (fx den generelle fødevarelovgivning og HACCP), som du er nødt til at overholde. For at kunne arbejde hurtigt, præcist og effektivt, skal alle kvalitetsrelaterede handlinger integreres i et solidt ERP-system. Kvalitetskontrol

Produktions- og handelsvirksomheder i fødevarebranchen skal have fuld kontrol over alle indgående og udgående varer. Kvalitetskontroller er afgørende, ligesom kontrollen med kvantitet også er det. Du kan administrere denne proces ved at tildele en inspektions status på indgående og forarbejdede varer.

De udgående kvalitetskontroller er defineret umiddelbart efter inspektionsstatussen. Dette giver dig kontrol over den faktiske tilgængelige lager beholdning, FEFO baseret plukning, indsigt i beholdningen til rådighed for planlægning og distributionsformål og dermed gøre det muligt at levere en garanteret kvalitet.

Afvigelser

Alle afvigelser kan følges op på en gennemgående og struktureret måde. I tilfælde af afvigelser er dette meget afgørende for kundefastholdelse og kundetilfredshed. Hvis en afvigelse er relateret til en leverandør, er finansielle konsekvenser af stor betydning for din organisation. Gennemsigtighed for alle involverede medarbejdere er væsentlig og derfor er afvigelsesmodulet integreret med CRM, økonomistyring og kvalitet. Dette gør processen mere effektiv og nedsætter risikoen for at begå fejl.

Produkt specifikationer

Specifikationer for råvarerne skal kun indtastes én gang og SI Foodware vil automatisk beregne produktetsspecifikationer for dine færdige produkter. Dette forhindrer fejl og sparer en masse tid. Afledte mærkninger, herunder allergener og ingredienserklæringer genereres automatisk til brug for din emballage.

Returvarer, tilbagekald og sporing

I tilfælde af tilbagekaldelse, bliver alle resterende partier af varen automatisk blokeret, og Track & Trace procedure påbegyndes. SI Foodware giver dig mulighed for at spore både frem og tilbage, så du kan advare kunder og leverandører. På denne måde kan afvigelser forklares og løses hurtigt.

Håndter returordrer og igangsæt effektive rutiner og kontroller for at fremme præcision og højere kundetilfredshed.

  • Opret opgaver til relevante medarbejdere
  • Work flow til at håndtere processen fra tilbagekald til kreditnota
  • Beskyttelse mod dobbelt tilbagekald og kreditering
  • Hurtig søgning til at finde tidligere leverancer og fakturaer
  • Fuld revisionsspor og sporbarhed for hurtig og nem styring af produkt tilbagekaldelser
  • Tilbagekald og suspender salg, forarbejdning og distribution af afvigende varer ned til lotnummer.