Som en videreudvikling af et dedikeret branchefokus på fødevarer har Notora ansat tre erfarne forretningskonsulenter med særlig ekspertise inden for fødevareindustrien: Morten Mønster, Anders Faurholt og Richard Bonnor.

”Vores mission er, at kunderne ikke bare får et godt IT-system, men faktisk også får en bedre hverdag. Kunderne skal ikke efterlades, de skal drives videre efter en endt implementering. Vi skal derfor uddanne dem og sikre et godt samarbejde, hvor det er kvalitet, der driver værket” – Anders Faurholt

Brancheerfaring både som kunde og konsulent
Morten, Anders og Richard kommer med mange års praktisk erfaring med implementering af NAV/Business Central fra både kunde- og konsulentsiden i forskellige fødevarevirksomheder. De har gennem årene oparbejdet et unikt teamsamarbejde, hvor de supplerer hinanden på tværs i både fødevareproduktion og handel med en stor forståelse for fødevarevirksomheders forretnings- og arbejdsprocesser:

”Vi kommer med solid erfaring og forskellige kompetencer på tværs. Richard har 30 års erfaring med implementeringer i fødevarebranchen og den øvrige regulerede industri. Udover jeg selv har arbejdet de seneste 6 år med at implementere fødevareløsninger, har jeg arbejdet 19 år i en fødevareproducerende virksomhed og både Anders og jeg har tidligere implementeret løsninger på kundesiden, hvilket gør, at vi nemmere forstår de problematikker og behov, kunderne har,” fortæller Morten Mønster.

Virksomhederne skal lære at skabe værdi med deres data
At få fødevarevirksomhederne til at arbejde smartere i dagligdagen og udnytte deres egne data til at optimere og effektivisere forretningen er en vigtig driver for Morten, Anders og Richard. Et IT-system er ikke kun teknologi, men også et værdiskabende værktøj, der understøtter både forretning og ledelse:

”Vi skal ind i virksomhederne, kigge på deres processer og få medarbejdere og ledelse til at tænke på nye og smartere måder. Det ligger os meget på sinde at belyse de exceptionelle muligheder, der ligger i at bruge et ERP-system helt optimalt. Typisk er det ikke fordi, at medarbejderne ikke vil, men simpelthen fordi, at man ikke ved, hvilke reelle muligheder der findes. Det svarer lidt til at købe en bil, hvor du ikke er klar over, at der er fartpilot i,” forklarer Anders Faurholt.

Richard Bonnor supplerer:

”Microsoft Dynamics 365 Business Central med exstensions og apps giver fødevarekunderne nogle helt vilde muligheder, og der skal vi være forrest i feltet. Foodware 365 leverer f.eks. den nyeste teknologi til fødevarevirksomheder på nøgleområder som bl.a. sporbarhed, kvalitetsstyring, sikkerhed, dokumentation og afvigelsesrapportering overalt i forsyningskæden, ” fortæller han.

Fra On-premises til Cloud: kunderne skal hurtigere i drift
De nye muligheder for at få sit ERP-system som en SaaS-løsning i Clouden udgør fremtidens muligheder for forretnings- og produktionsstyring i fødevareindustrien:

”Alt efter virksomhedens størrelse vil vi kunne levere en prækonfigureret løsning, der får fødevarekunder i gang på væsentligt kortere tid. Vi skal give kunderne nogle værktøjer, så de kan komme hurtigere i gang og langt billigere end tidligere. Foodware 365 har rigtig meget god standardfunktionalitet, der gør, at de tidskrævende specialtilretninger slet ikke behøves, ” fortæller Richard Bonnor.

Visionen for fremtiden i Notora ligger helt klar:

”I al beskedenhed skal Notora være markedsledende på fødevarer. Målet er at blive den største foodpartner i Norden inden for Dynamics 365. I første omgang i Danmark, men på sigt skal vi også være nr. 1 på fødevarer i Norden!” afslutter Richard Bonnor.

Morten, Anders og Richard er startet i Notora pr. 1. marts og vil have fast base på vores sjællandskontor i Roskilde.

De kan fremover kontaktes på:

Morten Mønster / mm@notora.dk

Anders Faurholt / af@notora.dk

Richard Bonnor / rb@notora.dk