Vi laver glade, kompetente medarbejdere

Notora vokser og vækster år for år. Det skyldes, at vores kunder er glade for os og omvendt. For at kunne fortsætte den gode udvikling, er vi altid interesserede i at møde vores næste kollega.

”Jeg blev interesseret i Notora, fordi det var et mindre, nyere NAV-hus med kort vej fra idé til beslutning og eksekvering. Jeg så en mulighed for at få en masse ansvar i opbygningen af metoder, processer og produkter og på den måde være med til at udvikle virksomheden.

Heldigvis har disse vurderinger vist sig at holde stik. Jeg nyder at have en masse ansvar, og at mine inputs bliver taget seriøst og benyttet i praksis. Jeg bliver på den måde udfordret både personligt og professionelt.”

Jim Neble, NAV Consultant, Notora ApS

Ny viden og høj anciennitet

Hos Notora sætter vi pris på en medarbejderstab der kombinerer faglig anciennitet og den nyeste viden fra de relevante uddannelser. Derfor sætter vi pris på et miks af ”unge” og ”gamle”, der lærer gensidigt af hinanden.

Vores dagligdag er præget af et stort sammenspil mellem ledelse og medarbejdere. Det gør, at vi kan handle hurtigere, effektivt og med et større sammenhold i vores arbejde. Selvom vi er landsdækkende og fordelt over flere kontorer, arbejder vi stadig sammen som én enhed.

salgs-team

Pt. har vi +30 medarbejdere og vi vokser hele tiden. Vi vægter det gode arbejdsliv og lytter gerne til, hvad der skal til, for at dit arbejds- og privatliv fungerer bedst muligt. Vi hygger os med hinanden og har en personaleforening med mange forskellige slags aktiviteter. Sammenspillet mellem yngre og mere erfarne medarbejdere sikrer os samt vores kunder en optimal vidensbank at trække på. Kort sagt en win win situation for alle parter!

”Vi er altid interesserede i nye kompetencer, fordi vi som virksomhed kun kan fortsætte vores vækst igennem vores dygtige medarbejders indsats.”

-Henrik Hegelund, Partner og Nav konsulent

Vil du som nyuddannet oplæres og udfordres?

Vi har stor glæde og erfaring med at have nyuddannede eller kolleger, der er i starten af deres karriere. Det kunne eksempelvis være IT-uddannede, men vi søger også kolleger med en akademisk eller kommerciel uddannelse. Vi vil, at du vokser med opgaverne og opbygger de kompetencer der gør, at du opnår indflydelse og avancement på et tidligt stadie i din karriere. Her prioriterer vi oplæring og udvikling, blandt andet igennem mentorforløb og gensidig sparring i teams.

Vil du i dialog om dit arbejdsliv?

Går du med et ønske om at arbejde på nedsat tid? Eller have færre ”tunge” opgaver? Ugentlige hjemmearbejdsdage? Måske fordi du er en del af en presset børnefamilie, er i slutningen af dit arbejdsliv eller noget helt tredje? Hos Notora rummer vi mange forskellige medarbejdere, og medarbejdertrivsel står højt på vores dagsorden. Vi tager derfor gerne en dialog med dig omkring dine ønsker om det gode arbejdsliv.

Er du nyuddannet og på udkig efter en arbejdsplads med mulighed for fleksibilitet, avancement og ansvar?

Kontakt os

En gazelle i spring

Notora har de sidste to regnskabsår leveret så gode resultater, at vi kan bryste os af at være glade gazeller. En anerkendelse fra Børsen, der kårer virksomheder med vækst i både medarbejderantal og i regnskab.

”Vi er beærede over titlen som Gazelle, hvilket for os er en offentlig anerkendelse af de ansattes daglige hårde arbejde og vores fokus på at vækste.”

Michael Lauridsen, CFO, Notora ApS

Og de flotte titler stopper ikke her. I 2018 modtog vi Bisnodes AAA-kreditering, hvilket placerer Notora i en eksklusiv pulje af de 2,7% af danske virksomheder med en så positiv rating. Anerkendelsen viser, at vores kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kommende medarbejdere får en solid virksomhed med et stærkt finansielt fundament.

Vi er naturligvis stolte over at levere sådanne resultater, der vidner om tillid og troværdighed inden for en konkurrencepræget konsulentbranche, som vores.  

Vores samarbejde med Microsoft

Notora er krediteret som ’Microsoft Gold Partner’. Det betyder at vi kan levere kvalitetsrådgivning, succesfuld implementering og kompetent support inden for Microsoft Dynamics 365 Business Centrals forretningsløsninger.

Vores ekspertise inden for ERP bygger på et tæt samarbejde med Microsoft. Hertil samarbejder vi med de bedst certificerede 3. partsproduktleverandører, heriblandt Continia, Tasklet Factory og Schouw Informatisering.

Lokationer

Aarhus

AARHUS

Rymarken 2, st tv
8210 Aarhus V

Aalborg

AALBORG

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Roskilde

ROSKILDE

Ledreborg Allé 128D 1. th
4000 Roskilde