Notora fra begyndelsen

Historien om Notora er historien om en række IT-uddannede, der blev udviklere og herefter teamchefer i nogle af de største danske IT-konsulentvirksomheder. Siden blev de ledere og i 2013, blev de grundlæggere af konsulenthuset Notora.
I dag er Notora ApS ejet af Thomas Blak, administrerende direktør, og Michael Lauridsen, økonomidirektør. Siden 2013 har Notora oplevet løbende vækst. Det mærkes på antallet af kunder, medarbejdere samt top- og bundlinje. Vores kunder er også vokset, så vi i dag leverer ydelser og servicerer både store- og mellemstore kunder.

Eksperter i ERP og god service

Vores faglige anciennitet stammer tilbage fra 1980erne, så vi har set ERP-systemers udvikling og afvikling. Vi arbejder med visheden om, at den digitale transformation kun går én vej: fremad og i højt tempo. Gennem Notoras første leveår har vi derfor investeret i virksomheden og sørget for, at vi er længst fremme med de nye produkter og viden inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central. Samtidig kan der også være nogle af vores kunder, der stadig har værdi af at bruge de ældre NAV-systemer. Dem samarbejder vi også gladeligt med.

At yde god service er omdrejningspunktet for vores arbejde. Vi bygger vores service ud fra:

 • Faglighed
 • Tillid
 • Tilgængelighed
 • Empati

I 2018 blev vores hårde arbejde belønnet med en titel som Gazelle-virksomhed og en AAA- kreditering ved Bisnode. Vi er stolte over at blive anerkendt for gode resultater og ikke mindst god service til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi samarbejder med de bedste

Notora er krediteret som ’Microsoft Gold Partner’. Det betyder at vi kan levere kvalitetsrådgivning, succesfuld implementering og kompetent support inden for Microsoft Dynamics 365 Business Centrals forretningsløsninger.

Vores ekspertise inden for ERP bygger på et tæt samarbejde med Microsoft. Hertil samarbejder vi med de bedst certificerede 3. partsproduktleverandører, heriblandt Continia, Tasklet Factory og Schouw Informatisering.

KONTAKT
Vil du høre mere om Notora?
KONTAKT

“Vi skal levere 100% værdiskabende og holdbare løsninger, der giver resultater og skaber gode brugeroplevelser ude i virkeligheden. Hver gang. ”

Thomas Blak, Notora - Administrerende Direktør

“Dynamics 365 Business Central øger effektiviteten. Der er direkte integration til Microsofts øvrige produktpallette. Dette betyder at de interne arbejdsprocesser bliver optimeret og derved formindskes manuelle arbejdsgange og dobbelttastning elimineres.”

Henrik Hegelund, Notora - Partner and NAV Consultant

“Med Dynamics 365 Business Central er I fremtidssikret. Løsningen er skalérbar og kan udvides i takt med virksomhedens vækst, hvad enten det angår antal brugere eller funktionalitet. Dertil vil I ikke vokse ud af jeres løsning, den tilpasser sig jeres vækst.”

Marie Bianca Lilholt, Notora - Commercial Administrator

I korte træk

Hos Notora får du et ekspertteam, der med de rette kvalifikationer og et højt ambitionsniveau, er parat til at hjælpe jer med en Business Central og NAV-løsning for derved at optimere effektiviteten og højne arbejdsglæden i virksomheden.

Vores ekspertise står på skuldrene af følgende:

 • Erfaring
 • Produktviden
 • Branchekendskab
 • Uddannelse

Vi er uddannede og erfarne i Microsoft Dynamics 365 Business Central og NAV til virksomheder i mange forskellige brancher. Med et branchekendskab, der bunder i kundens behov som fokusområde samt at følge tankegangen om ”Lean, Efficient & Profitable” kan vi levere bedre produkter, bedre service og bedre priser.

For os handler det om at gøre det, man er bedst til. Vi har derfor allieret os med en række af de bedste eksperter i branchen, som kan hjælpe, når der er opgaver, som er uden for vores kompetenceområde.

Hos Notora sætter vi en ære i at levere service af højeste kvalitet – hver gang. Vi har fokus på netop din forretning samt dine behov. Derfor sætter vi det rigtige hold fra starten, vi overholder aftaler, vi er der, når du har brug for det. Vi kan endda yde service direkte gennem skærmen med TeamViewer.

Vores service står på skuldrene af følgende:

 • Faglighed
 • Tillid
 • Tilgængelighed
 • Empati

Vores fokus er at tilføre din forretning værdi, hvilket vi sikrer ved at have en resultatorienteret og praksisnær tilgang til opgaverne og fokus på at skabe gode relationer til både medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

I Notora skaber vi den rette løsning til det konkrete behov. Derfor arbejder vores kompetente team praksisnært og resultatorienteret fra start til slut. Vi implementerer og leverer udelukkende løsninger, der er baseret på identificerede behov og tilfører jeres virksomhed værdi.

Individuelle behov kræver individuelle løsninger, så i tillæg til vores tankegang om at gøre kundens interne it-systemer så standardiserede som muligt, er vi partnere på en række af de bedste certificerede 3. partsprodukter, og har tilmed udviklet vores egne færdigkodede løsninger, der både er tids- og økonomisk besparende. Notoras tillægsprodukter er primært delt ind i to kategorier. De horisontale som er målrettet stort set alle brancher. Eksempelvis: Basis, Basis+ og Udskriftspakken BIM og Afgiftsmodulet.

De resterende produkter er branchespecifikt software, som Notora har udviklet til de primære vertikaler. De vertikale er primært med henblik Notoras strategiske vertikaler: fødevarer, produktion, handel og logistik.

Hvordan vi kan hjælpe jer

Med et samarbejde med Notora får jeres virksomhed sat det rette team fra start med eksperter, der kender nøgleudfordringerne for lige netop jeres branche. Vores supportteam kan også hjælpe jer over telefonen eller endda direkte igennem skærmen via programmet TeamViewer.

0
Medarbejdere Nationalt
0
Kunder Globalt
0
Million DKK Bruttofortjeneste for skat 2017-2018

Vores samarbejde med Microsoft

Notora er krediteret som Gold-Certified Partner hos Microsoft.

Vores ekspertise inden for ERP bygger på et tæt samarbejde med Microsoft. At være Gold Partner er et kvalitetsstempel, og det understreger, at Notora har et højt fagligt niveau med den nødvendige erfaring og tekniske kompetencer inden for implementering af Microsofts produkter – særligt Microsoft Dynamics 365 Business Central. Som Gold certificeret ERP-partner får Notora adgang til en række unikke værktøjer og support fra Microsoft.

Certificeringen understreger det tætte samarbejde, hvor partnerskabet er et understøttende fundament i forhold til at yde den bedst mulige service over for vores kunder. Vi samarbejder også med nogle af de bedst certificerede 3. parts-produktleverandører på markedet, bl.a.: Schouw Informatisering Continia, Tasklet Factory

Lokationer

Aarhus

AARHUS

Rymarken 2, st tv
8210 Aarhus V

Aalborg

AALBORG

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Roskilde

ROSKILDE

Ledreborg Allé 128D 1. th
4000 Roskilde