Hør mere

Der er mange fordele ved a køre en Cloud-baseret løsning, enkelte som gør sig gældende for alle og andre som varierer afhængig af virksomheden. Nogle af fordele som generelt gør sig gældende uanset virksomhedstype er bl.a. at Business Central i skyen giver adgang til at kunne tilgå løsningen, uanset hvor man befinder sig i verden. Derudover spares virksomheden for alt det (u)praktiske man slipper for, i forbindelse med at have servere hostet sig selv. Ved en løsning i skyen sikrer man, at Microsoft sørger for løbende vedligehold og opdatering af løsningen. Endvidere kan løsningen holdes fuldt tilpasset, da brugerlicenserne konstant kan op- eller nedjusteres hvilket typisk sparer virksomheder for en del likviditet.

 

Såfremt der haves tvivl, hvor vidt Business Central er noget for jeres virksomhed, tilbyder Microsoft at alle Office 365 kunder, kan benytte sig af prøveabonnement i en periode på 30 dage.

Det kan aktiveres via Microsoft’s hjemmeside: https://trials.dynamics.com/Dynamics365/Signup/BusinessCentral

Kontakt os for at få mere information og eventuelt et indledende besøg, for at afklare og afdække hvordan Business Central kan effektivisere og optimere jeres virksomheds interne processer. Herunder snakke om de forhold som gør sig gældende, når man skifter til en Cloud-baseret løsning. Der kan muligvis være behov som skal understøttes af 3. parts produkter, eller også har man en specifik problemstilling man ønsker svar på, uanset hvad, er vi har altid som sparringspartner og rådgiver.