Handel

Effektiviser jeres værdikæde med Microsoft Dynamics NAV

Handel er hjertet I nav, det oprindelige Navisions DNA. Handel og har altid været NAVs omdrejningspunkt. Er du en handel og eller Engros virksomhed, så vil du med NAV føle dig som blommen i et æg.

Få et effektiviseret og automatiseret flow igennem din virksomheds værdikæde. Fra webordre til at det er leveret hos kunden og betalingen er lavet på din bankkonto. Ordre flow, salgs og kostpriser er blot nogle områder som Notora kan hjælpe med at optimere.. Mulighederne for at køre med priskombinationer, kampagner, salgsforecast og budgettering er bare enkelte af de værktøjer som er med til at give dig det fornødne overblik i din virksomhed.

 

 

Få god sparing med Notora

Virksomheder som arbejder med handel og distribution, kender til vigtigheden af at være konstant opdateret på det nyeste inden for redskaber til at modstå den stadigt voksende konkurrence.

Ved avancerede prisstrukturer, ompakning og videresendelse af varepartier er hverdag, er effektiv administration og logistik essensen af produktivitet. Effektiv engroshandel er et spørgsmål om et strømlinet leveranceapparat, og dermed også måden hvorpå at virksomheden sikrer sin position fremadrettet