Business Central & Foodware365: Den komplette ERP platform til fødevareindustrien

Microsoft Dynamics 365 er hjørnestenen i Schouws virksomhedsomfattende software løsninger; Foodware365. Alle dine forretningssoftware kan baseres på den innovative Microsoft-platform. At bringe innovation inden for rækkevidde af alle. Fodware365 fødevarespecifikke applikationer fuldender billede, netop fordi forretningsprocesser i din fødevare niche er sektorspecifikke. Alle aspekter af din fødevarevirksomhed bringes sammen i en integreret platform; Foodware365, der drives af Dynamics 365. Det understøtter ikke kun dine nuværende krav, men er også et strategisk platformsvalg, der positionerer virksomheden ideelt til fremtidige innovationer eller markedsjusteringer. Det er præcis det valg, der bestemmer, hvor din fødevarevirksomhed vil stå om 10 år.

Opnå dine forretningsmæssige vækstmål

Ikke flere bekymringer om din virksomheds software og alt relateret til det. Vores fødevarekundskaber og ERP-ekspertise gør det muligt for os at hjælpe dig med at fokusere fuldt ud på ledelsen af ​​din virksomhed og opnå dine vækstambitioner. Så du kan køre din fødevarevirksomhed succesfuldt, dag ind, dag ud.

Fremad i industrien

Vi kender fødevareindustrien. Foodware365 er baseret på mangeårig viden og erfaring. Det giver dig den funktionalitet, du bør forvente af en omfattende softwareplatform i kombination med fødevarespecifik funktionalitet til produktions- og handelsselskaber. Alle de data, der bliver tilgængelige, takket være disse fødevaremoduler giver dig mulighed for løbende at forbedre dine forretningsprocesser takket være Business Intelligence-løsningen. Og det hjælper din virksomhed til at bevæge sig fremad, nu og i fremtiden.

  • FRISKE FØDEVARER

Læs mere om friske fødevarer her

  • FISK

Læs mere om økonomistyring her

  • BRØD & KONDITORI

Læs mere om brød & konditori her

  • SLIK & KONFEKT

Læs mere om slik & konfekt her

  • KØD

Læs mere om kød her

  • MEJERI

Læs mere om mejeri her

  • FØDEVAREPRODUKTION & ENGROS

Læs mere om fødevareprduktion & engros her