NOTORA INVITERER TIL ET SPÆNDENDE GRATIS FØDEVARE SEMINAR

ONSDAG D. 29. MAJ 2019 PÅ HORISONT

Efter stor succes de to forgangne år, afvikles Notora Food Event 2019. Fødevarevirksomheder med interesse for digitalisering, teknologisk udvikling eller optimering af interne processer, skal med sikkerhed deltage til eventen. Fødevarevirksomheder som er forandringsparate, innovative eller ønsker at udfordre og effektivere nuværende arbejdsgange, skal skynde sig at reservere en plads. Uanset din branche, om det drejer sig om friske fødevarer, fisk, konditori, mejeri, kød, mv. kender vi dit marked og de specifikke problemer, der udfordrer virksomheden succes. Uanset hvilke udfordringer I møder i dagligdagen i jeres branche fra variabel vægt og pallehåndtering til kvalitet og inspektion, kan du til Notora Food Event se hvordan Foodware 365 og Business Central er løsningen på jeres problemer. Vi er eksperter på fødevareområdet, drevet af en umættelig appetit for succes, hvilket vi ønsker at videregive til jer. Deltag gratis til eventen og bliv inspireret til, at udvikle den rigtige opskrift for vellykkede optimerede interne processer.

Onsdag d. 29. maj 

 

Horisont Hotel & Konference
Agro Food Park 10
8200 Aarhus N

Vær blandt de første til at opleve nyhederne i Foodware 365 samt Dynamics 365 Business Central.

Bemærk at der er begrænsede pladser, så det er først til mølle.


 

TILMELD DIG GRATIS NOTORA FOOD EVENT 2019:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Program

08.30 – 09.00:
Registrering & morgenbuffet

09.00 – 09.15:
Velkomst & info Notora

09.15 – 09.45:
Business Central overblik

09.45 – 10.00:
Pause & netværk

10.00 – 10.45:
Foodware 365 overblik

10.45 – 11.30:
Demo Foodware: kvalitet og inspektion

11.30 – 12.00:
Kundehistorie: Easyfood

12.00 – 12.45:
Overraskelsesfrokost

12.45 – 13.30:
Demo Foodware: Logistik med variabel vægt og pallehåndtering

13.30 – 14.15:
Tasklet Factory

13.45 – 14.00:
Spørgsmål & afslutning

“Food Event var en kæmpe succes og kan klar anbefales”

Notora Food event 2019 afvikles på samme lokation som sidste år, indholdet er fuldstændig anderledes og frokosten er igen i år en oplevelse i sig selv:

“Den enestående beliggenhed ved Kolkærgårds idylliske naturområde i charmerende omgivelser, vakte en enorm begejstring i det varme sommervejr. Overraskelsesfrokosten blev afviklet i det fri, og det må siges at være noget af en innovativ overraskelse. Deltagerne skulle ”fange” deres mad i en følekasse samt fiske deres forret op fra vandet. Derudover var der visuelle seværdigheder, og mad kamufleret i kopper. Det var en sanselig helhedsoplevelse, som appellerede til alle sanser, men ikke mindst smagssansen. Maden var eminent, og overraskelseselementerne gjorde spisepausen til et højdepunkt i sig selv. Den fysiske ramme, og forplejningen vakte 100% TILFREDSE deltagere.”

shutterstock_761313058

Business Central Overblik

Lad dig inspirere af, hvordan du kommer hurtigt og smidigt i gang med Dynamics 365 Business Central. Få et overblik over, hvordan jeres virksomhed får den bedste opstart med jeres nye løsning og hvordan den muliggøre, at I kan arbejde endnu smartere og mere effektivt med Business Central og Foodware 365 i tættere sammenspil.

Foodware 365 overblik

– Resultatet af erfaringer med over 250 ERP-implementeringer Worldwide. Alle aspekter af din fødevarevirksomhed bringes sammen i en integreret platform; Foodware 365, der drives af Dynamics 365. Det understøtter ikke kun dine nuværende krav, men er også et strategisk platformsvalg, der positionerer virksomheden ideelt til fremtidige innovationer eller markedsjusteringer. Oplev hvordan virksomhedens supply chain (salg, køb, lager, logistik og produktion) i høj grad kan optimeres ved hjælp af Foodware 365.

Demo Foodware

Få hands-on demo af, hvordan logistiske udfordringer så som variabel vægt og pallehåndtering behandles med Foodware 365. Derudover illustreres det også, hvordan kvalitet og inspektion optimeres med Foodware 365. Der bliver gået i dybden med funktionalitet, herunder mulighed for at stille spørgsmål. Uanset din branche, om det drejer sig om friske fødevarer, konditori, mejeri, brød, mv. kender vi dit marked og de specifikke problemer, der udfordrer din succes.

Kundehistorie: Easyfood A/S

Easyfood A/S fremstiller innovativt kvalitetsbagværk til convenience-kategorien. I 2018 gennemgik Easyfood A/S omfattende teknologiske udviklinger, da de besluttede sig for at erhverve sig en ny NAV-løsning og implementere tilhørende fødevarespecifikt software Foodware 365. Notora var leverandør af det succesfulde projekt, hvorfor Chief Performance Officer fra Easyfood A/S har takket ja til at berette om implementeringsforløbet til Notora Food Event 2019.

Overraskelsesfrokost

Få en oplevelse ud over de sædvanlige

Food Event 2017 bød på en Frokostmenu som bestod af et sansebord, opdelt kategorisk efter fødevarernes farve og Food Event 2018 var en sanselig frokost under åben himmel. Disse var begge oplevelser ud over de sædvanlige, og maden stimulerede flere sanser end blot kroppens smagsløg. I år tør vi godt love, at selvom lokationen er den samme, vil frokosten være en endnu større smagsoplevelse som du bestemt ikke vil gå glip af!

Tasklet Factory

Kom og hør, hvordan I ved hjælp af Mobile WMS lagerscannerløsning kan optimere lagerprocesserne i fødevareindustrien. Mobile WMS understøtter alle arbejdsprocesserne på lageret og integrerer til standardfunktionerne i Business Central. Deltag på seminaret og oplev, hvor nemt det er at varemodtage, lægge varer på plads, plukke varer, optælle varer mm. ved hjælp af Mobile WMS.

 

Jeg kan desværre ikke deltage men vil gerne høre mere

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.