NOTORA INVITERER TIL ET SPÆNDENDE GRATIS FØDEVARE SEMINAR

 

Kom til Notora Food Event 2019, og oplev hvordan Foodware 365 kombineret med Dynamics 365 Business Central behandler nøgleudfordringerne i fødevareindustrien. Hver industri har sine udfordringer. Fødevareindustrien er ingen undtagelse. Det høje pres, de stigende regulativer inden for fødevaresikkerhed samt kvalitet spiller en væsentlig rolle. Og hvad med forbrugerne, som i nutidens verden bliver mere og mere krævende? Vi ved præcis, hvad status quo er indenfor din fødevare niche, hvad end det drejer sig om produktion- og eller handel med kød, mejeri, fisk, bageri, friske råvarer eller engros. Vi tror på, at teknologien spiller den største rolle når fødevarevirksomheder skal forberedes på fremtiden og gøres konkurrencedygtige.  Det fulde program udsendes snarest, men indtil da bedes du sætte kryds i kalenderen.

Onsdag d. 29. maj 

 

Horisont Hotel & Konference
Agro Food Park 10
8200 Aarhus N

Vær blandt de første til at opleve nyhederne i Foodware 365 samt Dynamics 365 Business Central.

Bemærk at der er begrænsede pladser, så det er først til mølle.


 

TILMELD DIG GRATIS NOTORA FOOD EVENT 2019:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Program

08.30 – 09.00:
Registrering & morgenbuffet

09.00 – 09.15:
Velkomst & info Notora

09.15 – 09.45:
Business Central overblik

09.45 – 10.00:
Pause & netværk

10.00 – 10.45:
Foodware 365 overblik

10.45 – 11.30:
Demo Food: kvalitet og inspektion

11.30 – 12.00:
Referencebesøg: Easyfood

12.00 – 12.45:
Overraskelsesfrokost

12.45 – 13.30:
Demo Food: Logistik med variabel vægt og pallehåndtering

13.30 – 14.15:
Tasklet

13.45 – 14.00:
Spørgsmål & afslutning

“Food Event var en kæmpe succes og kan klar anbefales”

Notora Food event 2019 afvikles på samme lokation som sidste år, indholdet er fuldstændig anderledes og frokosten er igen i år en oplevelse i sig selv:

“Den enestående beliggenhed ved Kolkærgårds idylliske naturområde i charmerende omgivelser, vakte en enorm begejstring i det varme sommervejr. Overraskelsesfrokosten blev afviklet i det fri, og det må siges at være noget af en innovativ overraskelse. Deltagerne skulle ”fange” deres mad i en følekasse samt fiske deres forret op fra vandet. Derudover var der visuelle seværdigheder, og mad kamufleret i kopper. Det var en sanselig helhedsoplevelse, som appellerede til alle sanser, men ikke mindst smagssansen. Maden var eminent, og overraskelseselementerne gjorde spisepausen til et højdepunkt i sig selv. Den fysiske ramme, og forplejningen vakte 100% TILFREDSE deltagere.”

shutterstock_761313058

Business Central Overblik

Lad dig inspirere af, hvordan du kommer hurtigt og smidigt i gang med Dynamics 365 Business Central. Få et overblik over, hvordan jeres virksomhed får den bedste opstart med jeres nye løsning og hvordan den muliggøre, at I kan arbejde endnu smartere og mere effektivt med Business Central og Foodware 365 i tættere sammenspil.

Foodware 365 overblik

SI Foodware har skiftet navn, og hedder nu Foodware 365. Få be- og afkræftet nogle af de spørgsmål og undringer du matte side med ift. navneskiftet samt nyheder i den nye løsning. Find ligeledes ud af, hvordan Foodware 365 kan behandle jeres gængse fødevarespecifikke nøgleudfordringer.

Demo Food

Få hands-on demo af, hvordan Foodware 365 kan hjælpe fødevarevirksomheder med kvalitet og inspektion. Der bliver gået i dybden med funktionalitet, herunder mulighed for at stille spørgsmål.

Gæstetaler

I 2018 gennemgik Easyfood A/S omfattende teknologiske udviklinger, da de besluttede sig for at erhverve sig en ny ERP løsning og implementere tilhørende fødevarespecifikt software. Notora var leverandør af det succesfulde projekt, hvorfor Chief Performance Officer fra Easyfood A/S har takket ja til at berette om implementeringsforløbet til NFE19.

Demo Food

Få hands-on demo af, hvordan logistiske udfordringer så som variabel vægt og pallehåndtering behandles med Foodware 365. Der bliver gået i dybden med funktionalitet, herunder mulighed for at stille spørgsmål.

Tasklet Factory

Kom og hør, hvordan I ved hjælp af Mobile WMS lagerscannerløsning kan optimere lagerprocesserne i fødevareindustrien. Mobile WMS understøtter alle arbejdsprocesserne på lageret og integrerer til standardfunktionerne i Business Central. Deltag på seminaret og oplev, hvor nemt det er at varemodtage, lægge varer på plads, plukke varer, optælle varer mm. ved hjælp af Mobile WMS.

 

Jeg kan desværre ikke deltage men vil gerne høre mere

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.