Fødevareløsning

Fødevare specifikt Microsoft Dynamics NAV & Business Central add-on

Notora er partner på den internationale fødevareløsning Foodware365 fra Schouw.

Foodware365 er et komplet end-to-end forretningssystem særligt udviklet til fødevare distributører og producenter. IT understøtter strategien for løbende forbedringer, og her giver Notora fødevare distributører og producenter det fleksible forretningssystem til at forhøje rentabiliteten og opbygge stærke forretningsforbindelser.

For at fastholde og udbygge markedsandelen succesfuldt i en industri, der fortsat er domineret af nøglespillere, er virksomheder i denne branche nødsaget til at anerkende, at de kontinuerligt har brug for at evaluere deres processer for at reducere omkostningerne, samtidig med at opfylde kravene fra detailhandlere og fødevare regulativer. Det er derfor vigtig at have den bedste leverandør på området, hvorfor Notora er det rigtige valg.

 

Opskriften på succes for din fødevarevirksomhed

Vi hjælper din virksomhed med, at nå det næste niveau ved hjælp af vores viden og intelligente software løsning baseret på Business Central og Foodware365. Vi er eksperter på fødevareområdet, drevet af en umættelig appetit for succes. Foodware365 stammer fra passion for teknologi og vores dedikation til fødevareindustrien. Vi tilbyder ikke kun forretningsoftware til fødevarevirksomheder, men en helt innovativ softwareplatform, der giver de aller nyeste teknologiske fremskridt til rådighed for alle fødevarevirksomheder. Alt vi gør genererer data, og du kan nemt gøre brug af disse indsigter til at vokse din virksomhed. Vi hjælper dig med at udvikle den rigtige opskrift for vellykkede optimerede interne processer.

 

Udfordringerne i din fødevareindustri

Uanset din branche, om det drejer sig om friske fødevarer, konditori, mejeri, brød, mv. kender vi dit marked og de specifikke problemer, der udfordrer din succes. Uanset hvilke udfordringer du møder i dagligdagen i jeres branche, kan I altid spare med en af vores dygtige konsulenter om løsningen.

 • FRISKE RÅVARER

Hvordan sikrer du at du altid kan levere i tide og med den rigtige kvalitet?

 • FISK

Hvordan reagerer du på de korte ordningscyklusser på dette marked?

 • KØD

Hvordan sikrer du gennemsigtighed i kæden, når dine kunder kræver det?

 • BRØD OG KONDITORI

Hvordan reagerer du på sundhedstendenser og forbrugernes skiftende krav?

 • SLIK OG KONFEKT

Hvad er din arbejdseffektivitet med forskellige produktionslinjer?

 

Læs mere om Foodware365 her

 

Få god sparing med Notora

For at efterleve din virksomheds behov, er det vigtigt med konsulenter som har bred kendskab og forståelse for branchen. Med Notora medarbejdernes samlede gennemsnitserfaring på over 12 år, kan vi nemt hjælpe dig med at optimere de kritiske forretningsprocesser. Vi hjælper din virksomhed med processerne, de tilhørende produkter og at distribuere dem effektivt. Hertil at opfylde regulatoriske og virksomhedernes kvalitetsstandarder med minimale omkostninger og formindsket kompleksitet. Notora giver den sparing og yder den service, der tilegner din virksomhed mest værdi.

Læs mere om Foodware365 her

Funktionalitet i Foodware365 og Business Central

 • SALG

Hurtig og præcis ordrebehandling er altafgørende for at virksomheden opnår høj effektivitet og langsigtet kundetilfredshed.
Læs mere om salg her

 • ØKONOMISTYRING

For at spore og analysere din virksomhed, indeholder Foodware365 også Økonomistyring. Faktorer som styring af finans, gæld, tilgodehavende, lager, anlægsaktiver, rapportering og pengestrømme giver det komplette overblik over din virksomheds økonomi.
Læs mere om økonomistyring her

 • INDKØB

Effektivitet er et nøgleord til indkøb, da over eller under lagring er en kontinuerlig udfordring for mange virksomheder. Foodware365 hjælper din virksomhed med løbende at overvåge leverandør performance, og sætte realistiske genbestillingsniveauer.
Læs mere om indkøb her

 • KVALITET

Med strenge lovkrav og stramme tidplaner og tidfrister fordi der arbejdes med friske råvare, som du er nødt til at overholde, er det vigtigt og effektivt for din virksomhed, at have alle kvalitetsrelaterede handlinger integreret i et solidt ERP system.
Læs mere om kvalitet her

 • PRODUKTION

For at sikrer, at du udvikler lønsomme kunderelationer, er fødevareprocessorer nødt til at balancere kravene for at møde kundernes svingende behov med fødevaresikkerhedsoverholdelse og sporbarhed.
Læs mere om produktion her

 • LAGERSTYRING

Enhver fødevare distributør forstår vigtigheden af lagerbeholdningens nøjagtighed. Foodware365 håndterer den yderligere kompleksitet der tilhører fødevareindustrien, hvor holdbarhed, sælg-inden datoer og enheds omregninger tilføjer udfordringen, at registrere de rigtige lagerbeholdninger.
Læs mere om lagerstyring her

 • LEVERANCE PLANLÆGNING

Foodware365 kan matche den rette forsendelse mod beregningerne af hver leverance vægt og volumen, samtidig med at der tages hensyn til eventuelle særlige forhold for hver leverance placering (fx kunde tildelte leveringstider, aflæsnings krav). Udlæsning af dokumenter og chaufførinstruktioner kan alle blive sorteret via rute, med fleksibilitet til nemt at flytte ordrer mellem forskellige ruter.
Læs mere om leverance planlægning her