Fødevareløsning

Fødevare specifikt Microsoft Dynamics NAV add-on

Notora er partner på den internationale fødevareløsning SI Foodware fra Schouw.

SI Foodware er et komplet end-to-end forretningssystem særligt udviklet til fødevare distributører og producenter. IT understøtter strategien for løbende forbedringer, og her giver Notora fødevare distributører og producenter det fleksible forretningssystem til at forhøje rentabiliteten og opbygge stærke forretningsforbindelser.

 

For at fastholde og udbygge markedsandelen succesfuldt i en industri, der fortsat er domineret af nøglespillere, er virksomheder i denne branche nødsaget til at anerkende, at de kontinuerligt har brug for at evaluere deres processer for at reducere omkostningerne, samtidig med at opfylde kravene fra detailhandlere og fødevare regulativer. Det er derfor vigtig at have den bedste leverandør på området, hvorfor Notora er det rigtige valg.

 

Få god sparing med Notora

For at efterleve din virksomheds behov, er det vigtigt med konsulenter som har bred kendskab og forståelse for branchen. Med Notora medarbejdernes samlede gennemsnitserfaring på over 12 år, kan vi nemt hjælpe dig med at optimere de kritiske forretningsprocesser. Vi hjælper din virksomhed med processerne, de tilhørende produkter og at distribuere dem effektivt. Hertil at opfylde regulatoriske og virksomhedernes kvalitetsstandarder med minimale omkostninger og formindsket kompleksitet. Notora giver den sparing og yder den service, der tilegner din virksomhed mest værdi.

 

Læs mere om SI Foodware her

 

 

Funktionalitet i SI Foodware NAV og Microsoft Dynamics NAV

  • SALG

Hurtig og præcis ordrebehandling er altafgørende for at virksomheden opnår høj effektivitet og langsigtet kundetilfredshed.
Læs mere om salg her

  • ØKONOMISTYRING

For at spore og analysere din virksomhed, indeholder SI Foodware også Økonomistyring. Faktorer som styring af finans, gæld, tilgodehavende, lager, anlægsaktiver, rapportering og pengestrømme giver det komplette overblik over din virksomheds økonomi.
Læs mere om økonomistyring her

  • INDKØB

Effektivitet er et nøgleord til indkøb, da over eller under lagring er en kontinuerlig udfordring for mange virksomheder. SI Foodware hjælper din virksomhed med løbende at overvåge leverandør performance, og sætte realistiske genbestillingsniveauer.
Læs mere om indkøb her

  • KVALITET

Med strenge lovkrav og stramme tidplaner og tidfrister fordi der arbejdes med friske råvare, som du er nødt til at overholde, er det vigtigt og effektivt for din virksomhed, at have alle kvalitetsrelaterede handlinger integreret i et solidt ERP system.
Læs mere om kvalitet her

  • PRODUKTION

For at sikrer, at du udvikler lønsomme kunderelationer, er fødevareprocessorer nødt til at balancere kravene for at møde kundernes svingende behov med fødevaresikkerhedsoverholdelse og sporbarhed.
Læs mere om produktion her

  • LAGERSTYRING

Enhver fødevare distributør forstår vigtigheden af lagerbeholdningens nøjagtighed. SI Foodware håndterer den yderligere kompleksitet der tilhører fødevareindustrien, hvor holdbarhed, sælg-inden datoer og enheds omregninger tilføjer udfordringen, at registrere de rigtige lagerbeholdninger.
Læs mere om lagerstyring her

  • LEVERANCE PLANLÆGNING

SI Foodware kan matche den rette forsendelse mod beregningerne af hver leverance vægt og volumen, samtidig med at der tages hensyn til eventuelle særlige forhold for hver leverance placering (fx kunde tildelte leveringstider, aflæsnings krav). Udlæsning af dokumenter og chaufførinstruktioner kan alle blive sorteret via rute, med fleksibilitet til nemt at flytte ordrer mellem forskellige ruter.
Læs mere om salg her